Voetreflexologie

De fysieke en mentale conditie van mijn cliënten verbetert aanzienlijk!

Voetreflexologie, ook wel voetreflexzonebehandeling genoemd, is een therapie die ervan uitgaat dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. Reeds in het oude Egypte, China en bij de indianen van Noord- en Zuidamerika werd deze techniek toegepast.

De mens was zich toen nog bewust van de natuurwetten. Hij kende het verband tussen kosmos, aarde en de menselijke geest. Een kennis, die we door het veranderend wereldbeeld, langzaam kwijt zijn geraakt. Het denken blokkeert vaak onze intuïtie, ontkent het verband tussen lichaam en geest en ziet ziekte meestal als een mechanische storing. 

Gelukkig komt hier steeds meer verandering in. Mensen worden zich steeds meer bewust dat ziekte ook kan ontstaan door een negatieve manier van denken of door onderdrukte en onverwerkte emoties. De voetreflexologie gaat ervan uit dat daardoor een blokkade of breuk kan ontstaan in de energiebanen ook wel bekend als meridianen, die onzichtbaar door het gehele lichaam stromen, in verbinding met de organen staan en o.a. in de voeten eindigen. Door de reflexpunten en refexzones (zie afb. beneden) in de voeten te behandelen gaat er een stimulerende werking uit naar de betreffende organen waardoor blokkades kunnen worden opgeheven en de energie weer vrij kan stromen.

Harmonie en samenwerking tussen lichaam en geest kunnen weer worden hersteld.

Uit ervaring weet ik dat de fysieke en mentale conditie van mijn cliënten aanzienlijk verbetert. Zij hebben minder moeite om gedachten van zich af te zetten en bouwen emotionele blokkades sneller af. Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om tot deze ontwikkeling te komen en in het begin kan de behandeling wat pijnlijk zijn als ik de drukpunten masseer, maar het resultaat is meer dan de moeite waard. Voor veel van mijn cliënten is de voetreflexzonebehandeling inmiddels een regelmatig terugkomend helend moment voor lichaam en geest. Maak vrijblijvend een afspraak om het ook te ervaren. Voor deze behandeling is het ook mogelijk dat ik op locatie langs kom, dit zal wel extra kosten met zich meebrengen.

Prijs per behandeling: 68,00 euro incl btw

( Valt wel onder vergoeding zorgverzekering)

Voor meer informatie vindt u op:

CATvergoedbaar | Vergoedbare CAT-therapeuten

Afbeelding van reflexpunten en reflexzones in rechter en linker voet

 

Contact:

Ilona Visser

Tel.: 06-41054198

Email: My-joy@live.nl