Voetreflexologie voor burn out en stress

Stress is een gezonde reactie van het lichaam op een ongezonde toestand. Dit kan teveel en te hard werken zijn, maar het kan ook worden veroorzaakt door een slecht eetpatroon, teveel prikkels of bijvoorbeeld mentale druk. Een beetje stress is geen probleem, mits het wordt afgewisseld met periodes van rust en ontspanning, waarin je lijf de tijd krijgt om te herstellen. Permanente stress is echter een bedreiging voor de gezondheid. 

Wat houdt deze behandeling in 

Dit is een zeer zachte en fijne behandeling, bij deze behandeling wordt er niet gesproken. Waarbij de cliënt meestal in een diepe rust terecht komt. En zelfs in een diepe slaap kan komen. De meridianen van de onderbenen worden met lange strijkingen behandeld. Ook is van belang dat de energiestroom van het hoofd naar de voeten niet meer stagneert, waarbij het hoofd van alles al gaat loslaten. Het is ook van belang dat de afvalstoffen die bij deze behandeling vrijkomen worden afgevoerd.

Het zenuwstelsel wordt op een fijne manier gekalmeerd, waardoor er meer rust komt in het lijf. Het middenrif komt tot ontspanning. Andere organen krijgen bij deze behandeling ook even een lekker zetje in de goede richting. De hormonen worden bij deze behandeling niet vergeten, want die zijn vaak ook uit balans.

Wat er gebeurd er in het lijf

Er komt een totale rust, die je lichaam eigenlijk niet meer kent. Vaak komt er meer vermoeidheid uit. Daar schrikken sommige mensen wel van, maar dat is eigenlijk alleen maar een goed teken. Het lichaam gaat een versnelde opruiming doen. Waarbij alles weer in balans gaat komen. Deze behandeling is goed om een paar keer te doen, om goed resultaat te boeken.

Kosten €68,00

 (Valt wel onder vergoeding zorgverzekering)

Meer informatie vindt u op

CATvergoedbaar | Vergoedbare CAT-therapeuten

 

Contact:

Ilona Visser

Tel.: 06-41054198

Email: My-joy@live.nl