Reacties

tweeling4-1

 

Er was iets, vormloos en volmaakt vóór het universum geboren werd.

Het is vredig, leeg, op zichzelf staand.

Onveranderlijk, oneindig, eeuwig aanwezig.

Het is de moeder van het universum.

Bij gebrek aan een betere naam

noem ik het de Tao.

 

Lao Tse

Spanningen op het werk en privé zorgden voor een negatieve spiraal waar ik niet meer uit leek te kunnen komen, met als gevolg rugklachten, stress en slapeloosheid. Mijn lieve nicht Ilona bood me een voetreflexmassage aan voor mijn verjaardag en wat kwam dit op tijd. Toeval bestaat niet! Uit alles blijkt haar enorme toewijding en liefde voor de mens en het vak. Ilona stelt je op je gemak, kan goed luisteren en geeft op duidelijke wijze uitleg en tips waar je wat aan hebt. In combinatie met haar voetreflexmassages voel ik me beter in balans. De eerste behandelingen waren af en toe behoorlijk pijnlijk, maar hoe vaker ik terugkwam, hoe minder pijnlijk het werd. Ik merk nu dat ik me weer wat meer kan ontspannen en geleidelijk aan minder last heb van mijn klachten.

Dank je wel voor je goede zorgen Ilona. Ik blijf absoluut komen!

x Christine

Mijn ervaringen met Ilona

Een jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met voetreflexmassage. De directe aanleiding was een cadeaubon als aanmoediging van vriendinnen om lekker te relaxen en te ontstressen van mijn werk. En na vele soorten van fysiotherapie behandelingen was ik toe aan iets nieuws.

 De eerste keer was spannend en ik was benieuwd of het überhaupt iets zou doen. Ilona was de rust zelve. Ze legde vanaf het begin goed uit welke organen signalen gaven en welke gevoelens verwezen naar de organen. Ik startte met een behandeling per week en ik gilde het uit! Vooral aan het einde van de behandeling vloeide de spanning uit mijn lijf. Na een stuk of vier behandelingen voelde ik meer ruimte en minder stress. Kortom meer balans.

Gemiddeld kom ik nu om de 6 weken voor een zogenaamde onderhoudsbeurt. Maar tegelijkertijd ervaar ik het nu als een echt ontspanningsmoment, waarbij Ilona ook nog eens een luisterend oor heeft.

De behandeling bestaat uit een vast patroon en worden zeer persoonlijk begeleid. Ilona weet haar kennis en ervaring steeds weer aan te sluiten op de praktijk. Zij geeft ook tips voor de algehele conditie en voeding.

Kortom, ik ben heel blij dat ik al een jaar onder de begeleiding van Ilona kan relaxen om zodoende continue, heel bewust en met resultaat, bezig te zijn met mijn lijf en emoties!

 

Rosemarijn de Vink

Sinds Ilona haar bedrijf in 2005 is begonnen kom ik bij haar en heb ik alle behandelingen ondergaan.Voor mij is het thuiskomen als ik naar Ilona ga. Zo liefdevol en integer geeft zij haar behandelingen en zo liefdevol en integer gaat zij met mij om. Ze legt alles uit wat ze gaat doen zodat je weet wat er gaat komen en daardoor kan ik er volledig van genieten. Je kan alles zeggen en vragen en dat voelt zeer vertrouwd.De voetreflex heft bij mij blokkades op. Deze blokkades voelen pijnlijk aan maar doordat Ilona die blokkades behandelt kan de energie weer gaan stromen.Het werkt ook spiegelend want doordat zij die blokkades behandelt ga ik tevens bij mijzelf te rade waarom ik die blokkades heb en als ik weet waarom, kanik er ook mee aan de slag.

 

De Indiase hoofdmassage vind ik ook zalig! Doordat ik vaak in mijn hoofd zit (denken, denken, denken, …) geeft deze massage mij een totale ontspanning en leegte. Dit gevoel hou ik na de behandeling lang vast. Ik ervaar ook dat de energie in mijn hele lichaam daardoor meer kan stromen. Tijdens de behandeling zie ik vaak vel wit licht of andere kleuren. Mijn lichaam en geest komen meer in balans. Een bijzondere ervaring!!!

 

Sinds kort krijg ik ook de Thaise Lymph Massage, wat een kado is dat voor jezelf! Super ontspannend maar ook is de doorstroming van mijn bloed beter. Ik heb beperkingen aan mijn armen en benen waardoor de doorstroming niet goed is. Door de behandeling krijg ik weer warme benen/voeten en handen.

 

Ilona, ik vind je een topper en ik kan niet wachten op wat nog meer gaat komen bij en met jou!!! My – Joy kan alleen maar nog meer gaan groeien met al jouw liefde en wijsheid!

Liefs Evira

Loop en voel elk moment vrede

Loop en voel elk moment geluk

Elke stap geeft een frisse bries

Elke stap doet een bloem ontluiken

Kus de aarde met je voeten

Geef de aarde je liefde en geluk

De aarde is veilig

Als wij ons van binnen veilig voelen

 

Thich Nhat Hanh

Ik ben via mijn kapster bij Ilona terecht gekomen. Ik was op dat moment in een stressvolle periode wat betreft mijn werk.

Zoals dat gaat raak je uit balans met je lichaam en geest, en ga je je eigen vastzetten, met verdriet en teleurstellingen. Zo kwam ik bij Ilona binnen, ik was weleens bij een dame geweest die bij mij voetreflex heeft gedaan maar dat was geen succes. Je moet wel degelijk weten wat je doet met iemand, zeker als je bepaalde kwalen hebt, zoals ik! Ik heb namelijk post traumatische dystrofie, in mijn voeten en armen en handen.

De sfeer en de muziek die Ilona heeft en de hartelijkheid, zorgt er al gauw voor dat je je op je gemak voelt. Ze legt alles goed uit wat ze doet, je krijgt een heerlijk kopje thee, je wordt heerlijk onder een handdoek gelegd dat je het niet koud krijgt en dan begint ze.

Als je pas begint met voetreflex doet het best wel zeer vond ik, maar naar een aantal behandelingen achter elkaar, werd dat aanzienlijk beter. Ik ging mij weer beter en sterker voelen, ik heb wat afgehuild bij Ilona, alles kwam eruit en dat is heel belangrijk.

Ilona geeft je het vertrouwde gevoel en daarom laat je je gaan. Na verloopt van tijd, als je je balans weer terug hebt, is het heel belangrijk dat je het blijft onderhouden. Ik ga nu om de 5 weken, en zo onderhoud ik mijzelf om met geest en lichaam in balans te blijven.

Ik raad het zeker anderen aan om dit eens te gaan uitproberen, je zult zien dat het helpt! Je moet er niet raar van opkijken dat je bijna in slaap valt, als Ilona bezig is met je, zo ontspannend werkt het!

Een echte aanrader voor mensen die door wat dan ook uit balans zijn geraakt in hun leven, om een afspraak te maken bij Ilona.

Marian

Lieve Ilona

Twee jaar geleden belandde ik voor de eerste keer bij jou in de stoel voor een voetreflex behandeling. Ik had deze van een vriendin cadeau gekregen en wist totaal niet wat ik moest verwachten maar vond het wel spannend om naar jou toe te gaan. Na twee keer bij jou geweest te zijn wilde ik niet meer anders. Ik voelde mij vertrouwd en welkom bij jou. Dankzij jouw woorden en de fijne, soms pijnlijke voetreflex behandelingen heb ik de gebeurtenissen in mijn leven een nieuwe plek weten te geven.

Ik heb geleerd om naar mijzelf te kijken en te accepteren hoe ik ben.

Sommige sessie waren heftig maar door de openheid en het vertrouwen durfde ik mij te uiten. Nu zijn we twee jaar verder en ga ik maandelijks naar je toe. Ik kijk er altijd na uit, want als ik bij jou ben heb ik een uurtje voor mijzelf en na de behandeling voel ik mij weer top.

Ik zit dan weer goed in mijn vel en kan dingen weer ordenen.

Ilona bedankt voor je openheid, steun en liefde.

Liefs Daphne

Lieve Ilona,

Ik wil jou bij deze super bedanken voor je fantastische behandelingen, de voetreflex, bodywrap, indiaase hoofdmassage en thaise lymph massage, én vooral niet te vergeten al je liefde die je mij altijd geeft. Ik kan gewoon niet zonder jou!

Bedankt lieve Iloon!

X Angelina

Contact:

Ilona Visser

Tel.: 06-41054198

Email: My-joy@live.nl