Over My-Joy

Ik zie mijn vak als een roeping!

Ilona Visser, eigenaresse van My-Joy, runt succesvol en met veel plezier haar eenmanszaak My-Joy, die zij in september 2005 in de schoonheidssalon van Selma Luza in Nieuw-Loosdrecht oprichtte.

Ilona aan het woord:

In de beginjaren richtte ik mij op de manicure en de handen- en voetenspa, maar ontdekte geleidelijk aan steeds meer mijn eigen mogelijkheden en kwaliteiten. Dat resulteerde  in de huidige behandelingen die het doel hebben om lichaam en geest optimaal in balans te brengen en de genezing op fysiek en mentaal niveau te stimuleren. Vooral de emotionele kant  vind ik erg belangrijk, die door het drukke bestaan en de zorgen van alle dag vaak te weinig aandacht krijgt. Het gevolg is dat er onbewust energetische blokkades ontstaan die lichamelijke klachten kunnen veroorzaken.

Tijdens de behandelingen maak ik gebruik van mijn eigen energie en pas ik de kennis en vaardigheden toe die ik mij, door het volgen van opleidingen, cursussen en workshops, eigen heb gemaakt. Ik houd van mijn werk en zie mijn vak als een roeping en daarvoor ga ik uitdagingen aan om mij te scholen en en verder te ontwikkelen. Zo behaalde ik in 2010 het diploma voor voetreflexologie en aansluitend de deelcertificaten Indiase Hoofd Massage en Thaise Lymph Massage.

Door een beroepstoetsing die ik in 2011 aflegde ben ik aangesloten bij de BER (Bond van Europese Reflexologen), die op 4 april 1984 opgericht werd en het doel heeft om de deskundige toepassing en uitoefening van de voetreflexologie door hun leden te bevorderen. Veel zorgverzekeraars vergoeden dan ook de voetreflexzonebehandelingen.

Op deze website vindt u informatie over alle behandelingen die ik in mijn praktijk geef. Mocht u naar aanleiding daarvan nog vragen hebben of een afspraak willen maken neem gerust contact met mij op. Ik sta u graag te woord.

 

Tot ziens bij My-Joy

Ilona Visser

 

Contact:

Ilona Visser

Tel.: 06-41054198

Email: My-joy@live.nl