Holistische energetische massage

Het Griekse ´Holos´ betekent ´Heel´ betekent. De holistische massage is een volledige lichaamsmassage , gericht op de geestelijke en lichamelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energieën.

 

Deze massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Verder stimuleert deze massage de lymfestroom. Deze massage is afkomstig uit Oosterse landen en is bedoeld om je energie weer te laten voelen en te laten stromen. Door de Holistische en de Energetische massage samen te voegen komt het lichaam weer in balans en zal de energie weer kunnen stromen.

 

Deze massage vermindert stress en angst en helpt je bewuster te maken van je eigen lichaam. Als je eenmaal bewust bent van je energieblokkades en je weet en voelt waar je energieblokkades zitten kan je daar bewust mee aan de gang. Hierdoor zit je lekker in je vel en je heb veel meer energie.

 

Bij deze massage wordt er liever niet gesproken, het is belangrijk dat je even tot jezelf komt en naar binnen keert. De massage voelt al een liefdevolle ontspanning. Je kan de energie weer voelen stromen in je lijf. Soms kunnen de blokkades niet in één keer worden opgelost. Daarom raad ik aan om meerdere keren te komen.

 

De massage kan geboekt worden voor een uur of anderhalf uur.

 

De kosten zijn

€ 68,00 voor een uur

€ 90,00 voor anderhalf uur

( Valt niet onder vergoeding zorgverzekering)

Contact:

Ilona Visser

Tel.: 06-41054198

Email: My-joy@live.nl