Thais Lymph Massage

Voel je evenwichtig, fris en levendig door de Thaise Lymph massage

De Thaise Lymph Massage, niet te verwarren met de manuele lymfedrainage, richt zich op een gezond lichaam met een traag werkend en vervuild lymfestelsel. Daarom kan deze massage ingezet worden als wellness behandeling maar wel met een therapeutisch karakter. Het is een activerende massage, die het lichaam helpt om achtergebleven afvalstoffen (toxines) af te voeren en het zelfgenezend vermogen te stimuleren.

Het lymfestelsel is samen met het bloedvatstelsel het belangrijkste systeem in het menselijk lichaam. Echter het bloedvatstelsel wordt aangedreven door een centrale pomp ‘het hart’. Het lymfestelsel daarentegen heeft een andere ondersteuning nodig om optimaal te kunnen stromen en de Thaise Lymph Massage is daar buitengewoon geschikt voor.

De belasting van het lymfestelsel is groot in onze westerse maatschappij. Als je geboren wordt, kun je het lichaam vergelijken met een zuiver bergriviertje, maar al gauw wordt dit een verstikkend moeras. De mens krijgt vaak te veel afvalstoffen binnen en veel van deze afvalstoffen kunnen niet helemaal verwerkt worden. Deze blijven achter in het lichaam, waardoor ze klachten kunnen veroorzaken. Deze klachten kunnen zowel van mentale, fysieke als psychische aard zijn.

Een lymfestelsel dat sterk overbelast en vervuild is kan zich o.a. uiten in:

  • chronische vermoeidheid of chronische infekties,
  • hoofdpijn of migraine,
  • griep,
  • een verhoogde bloeddruk,
  • opgezette en / of pijnlijke benen,
  • cellulites,
  • menstuatiepijnen
  • huidproblemen zoals acne, vroegtijdige veroudering
  • bepaalde aandoeningen van reumatische aard.

De Thaise Lymph Massage gaat niet zozeer uit van lymfebanen en lymfeknopen maar gebruikt de energiebanen in het lichaam, sen geheten. De sen worden zeer serieus genomen in Thailand omdat ze beschouwd worden als de sleutel tot een gelukkig en gezond leven. Volgens de Thaise theorie blijft het lichaam gezond als de energie stroomt en in balans is.

De Thaise Lymph massage stimuleert de doorstroming van het bloed en het lymfevocht in de weefsels door de sen banen te volgen. De massage kan zacht, middel of stevig gegeven worden.

Prijs per behandeling 68 euro

( Valt niet onder vergoeding zorgverzekering)

 

Contact:

Ilona Visser

Tel.: 06-41054198

Email: My-joy@live.nl