Over My-Joy

Voetreflexologie

Indiase Hoofdmassage

Bodywrap

Omega Detox System

Thaise Lymphemassage


Ervaringen

 

 

Vormgeving website en fotografie Martina E. George

My-Joy, weldaad voor lichaam en geest.

Caption

Nieuw uit America! Hoe eenvoudig kan het zijn. De supersnel drogende lak die tot 9 dagen blijft zitten en na 15 minuten uitharden - zonder lamp - zo hard wordt als een gel. Dekt in 1 laag door een hoog pigmentgehalte.


Hoe is het mogelijk?

Caption lak is voorzien van de LacQ3, een unieke next generation technologie met meerdere patenten, die zorgt voor een perfecte gel-achtige manicure die zelfstandig hard wordt. Door een technologie te combineren met vulkanisch gesteente, hars en plantaardige plastificeerders is het mogelijk om een geavanceerd nagel kleur systeem te creëren dat de duurzaamheid van een gel heeft en drie keer sneller droogt zonder het gebruik van een UV of LED lamp.  

Door de LacQ3 technologie, wordt de lak zo sterk als een gel met een geweldige spiegelglans. De primer basecoat bevat Nonychosine-F wat voorkomt dat de orginele kleur vervaagt of afwijkingen vertoont.  innovatieve drievoudige laag van duale polymeer 

Tegelijkertijd worden broze nagels door het gebruik van de primer basecoat na verloop sterker en gezonder. Bovendien realiseert de basecoat in combinatie met de uitgebreide collectie van zestig basiskleuren en achttien topeffects een long lasting resultaat tot wel 9 dagen. Eenvoudig met een gewone nagellak remover te verwijderen. 

 

Hoe werkt het?

Caption werkt in 3 stappen!

Stap 1.

Breng Basecoat aan: De werkzame stoffen in deze basecoat maakt de natuurlijke nagel tevens sterker en gezonder. Geeft ook volume en voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoond.

Stap 2.

Breng gewenste kleur aan: één laag is meer dan voldoende door de hoge kleurpigmentatie (m.u.v. een aantal pastel kleuren). Na de kleur kan eventueel worden gekozen voor een Top Effect, om aan de kleur een flashy of feestelijk effect te geven.

Stap 3. 

Breng Topcoat aan: Kan al worden aangebracht als de kleur op alle tien nagels is aangebracht. Let op: er vindt geen kleurvermenging plaats, Caption is echt supersnel droog, waardoor de blanke lak (topcoat) altijd “schoon” blijft. Caption Top Coat zorgt voor een geweldige spiegelglans en een goede sealing. Droogt 3x zo snel als gewone nagellak.