Over My-Joy

Voetreflexologie

Indiase Hoofdmassage

Bodywrap

Omega Detox System

Thaise Lymphemassage


Ervaringen

 

 

Vormgeving website en fotografie Martina E. George

My-Joy, weldaad voor lichaam en geest.

Universele Contour Wrap

Voel het verschil

Universele Contour WrapDe Universele Contour Wrap, ook bekend onder de naam Bodywrap, is van oorsprong een medische behandeling ontwikkeld door de Amerikaanse Doctor Richard Strem voor lever- en nierpatiënten. Maar wordt omwille van zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast.

De behandeling is zuiverend en door de stimulans van het lymfesysteem worden aan het lichaam, in het bijzonder het vetweefsel, schadelijke gifstoffen onttrokken. Vooral op plaatsen waar cellultes begint, de plekken waar gifstoffen zich ophopen, kan afslanking in centimeters en versteviging van de huid bereikt worden.

De Universele Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid en kan ervoor zorgen dat striemen en littekens minder zichtbaar worden. Een groot en blijvend centimeterverlies wordt gegarandeerd. Het is dan ook niet ongewoon dat een klant na een kuur van meerdere behandelingen een maatje minder heeft.

Maar de behandeling is niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, heeft baat bij de Universele Contour Wrap, die tevens cosmetisch maatwerk is. Tijdens een behandelingen kunnen namelijk probleemzones zoals billen, dijen, borsten en buik extra behandeld worden, voor een optimaal resultaat.

De Universele Contour Wrap:

  • werkt op plaatsen waar moeilijk afslanking kan worden bereikt, 
  • is een geweldige start voor een vermageringskuur,
  • verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies,
  • is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid,
  • is voor iedereen die er (snel) goed uit wil zien.

 

1 uur rusten in een speciaal pak en folie

 

Hoe werkt het?

De elastische windsels welke gedrenkt worden in een zeeklei-oplossing, omvatten het lichaam in een warme omslag. De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme omslag en gaan langs deze weg het lichaam verlaten. De windsels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten weer af. De huid voelt daarna zijdezacht. Omdat het lichaam na een behandeling niet afgespoeld wordt, kan de klei die zich in de poriën bevindt nog enkele dagen doorwerken met verder centimeterverlies tot gevolg.

In zeeklei-oplossing gedrenkte elastische windselsMet de Universele Contour Wrap gaat men zich lekkerder in zijn vel voelen. De hele behandeling is in minder dan 2 uur voltooid. Met de Universele Contour Wrap wordt niet rechtstreeks gewichtsverlies bereikt, maar de behandeling geeft uitzonderlijk goede resultaten in combinatie met een vermageringskuur. We raden iedereen een kuur van 3 behandelingen aan. Het aantal behandelingen wordt uiteindelijk bepaald door:

  • het totale centimeterverlies dat wenselijk is,
  • de behandeling met een vermageringskuur gecombineerd wordt,
  • hoe los de huid op bepaalde plaatsen is,
  • hoe hardnekkig de cellulites is.

Het is niet ongewoon dat klanten kleding van een maatje kleiner kunnen dragen na het volgen van een kuur van deze populaire behandeling met zijn afslankende werking. Niettemin blijven de gezondheidsaspecten van de behandeling centraal staan. De Universal Contour Wrap wordt aangeboden met dubbele garantie op resultaat. Een klant verliest bij haar of zijn eerste reeks behandelingen minstens 15 cm in lichaamsomtrek of zal de behandeling niet hoeven te betalen. Op voorwaarde dat er geen gewichtstoename is, moet het verlies in lichaamsomtrek ook na een maand minstens 15 centimeter zijn of de klant kan de behandeling gratis overdoen.

 

Prijs per behandeling 85 euro

Kuur van 3 behandelingen 230 euro